ZTE Blade - Nubia m-banking by Stopanska banka version4.0.5 APK Download

m-banking by Stopanska banka

M-banking сервисот на Стопанска банка е дел од i-bank платформата која претставува пакет на самоуслужни банкарски услуги.

M-banking сервисот се користи со i-bank корисничкиот пристап и лозинка, односно истиот кориснички пристап и лозинка што се користат за најава и во e-banking сервисот на Стопанска банка.

Доколку се уште не сте корисник на i-bank сервисот на Стопанска банка, бесплатен кориснички пристап може да побарате и веднаш да добиете во било која филијала на Банката. Притоа може да добиете пристап само за увид во банкарските сметки и производи или бесплатно и веднаш да добиете ОТП токен за едноставни плаќања на банкарските услуги преку компјутер (e-banking) или паметен телефон и таблет (м-banking).

Апликацијата е бесплатна и отворена за користење.

Повеќе информации за овој сервис се достапни на (02) 3100 109 или на e-mail: kontaktcentar@stb.com.mk

М-banking апликацијата Стопанска банка ви ги овозможува следните услуги:

• Пристап до Вашите сметки, состојбата и расположливите средства во секое време (преглед на состојба, промет за период, структура на картични трансакции, увид во извршените налози, напредно пребарување на налози и изводи и сл.)

• Креирање на ПИН код за поедноставно и побрзо најавување без да се компромитира безбедноста на вашите финансиски информации

• Користење на готови шаблони за брзи уплати на сопствени сметки, уплати за кредити и кредитни картички и други плаќања

• Користење на готови шаблони за брзо плаќање на режиски трошоци (вода и комуналии, стрија, парно, телекомуникации, кабловски оператори, радиодифузна такса)

• Извршување на налози за плаќање преку стандардните ПП30 и ПП50 обрасци, со можност за избор од сопствените сметки (Мои сметки)

• Извршување на девизни налози и конверзија на девизи помеѓу Вашите сметки

• Пристап до информациите за личните банкарски производи, кредитни и дебитни картички, кредити, депозити, амортизациони планови, листа на уплати на кредити и сл.

• Можност за директно “on-line“ аплицирање за кредитни и дебитни производи на Банката 24/7 (за кредити и кредитни и дебитни картички)

• Калкулатори за пресметка на кредитните и депозитните производи на банката

• Курсна Листа со напреден преглед, меѓу валутен калкулатор, избор на курс и трендовски приказ на движењето на различни валути за период од 1, 3, 6 или 12 месеци наназад

• Лоцирање на банкоматите и филијалите на Банката со можност за креирање на локациска рута, увид во работното време на филијалите и нивните контакт податоци, лоцирање на најпопуларните трговци на рати без камата интернет продажни места

• Директен повик до 24/7 Контакт Центарот на Банката или поврзување со СБ преку FB, TW и другите социјални медиуми, како и следење на веб новостите на Стопанска банка.

• Нотификациско сандаче за прием на корисни push и веб известувања

• Пчелка – мобилно катче за најмладите со пристап до Боенка и едукативна игра “Пчелка“

Stopanska banka AD – Skopje part of our zteFinance and have average installs from 10000 to 50000. Update for ZTE phones Oct. 17, 2016. ZTE rating is 91.3953. Verison is 4.0.5. Actual size 15.0 MB.

Whats new

    - Bug fixes and small improvements
Download m-banking-by-stopanska-banka.apk 15.0 MB

Reviews

Albanian Language ??? Please add the albanian language, I don't think that Stopanska Banka has only Macedonian and English clients.

  • May 28, 2015

Improvements needed design outdated, password should be stored once and used across the app which should use simpler password system for using the app, mToken - use app to generate pseudorandom numbers. It is not practical for the ppl on the go that have left the physical token at home.

  • Sept. 17, 2015

Leave your comment

Similar applications

Loan calculator PRO

Loan calculator PRO is your reliable ass

Read More
BRI Mobile

BRI Mobile is an application for multipl

Read More
BNI SMS Banking

Conduct banking transactions can be done

Read More
BCA mobile

BCA mobile
PT Bank Central Asia Tbk Read More

ICICI Mobile Banking - iMobile

iMobile is ICICI Bank’s official mobile

Read More
HSBC Mobile Banking

Manage your money on the move and around

Read More
Meni najbliža

Our free Android application „Meni najbl

Read More
My Budget Book

My Budget Book helps you to keep track o

Read More
State Bank Anywhere-Asso Banks

-------------------------STATE BANK ANYW

Read More
State Bank Freedom

Away from home, balance enquiries can be

Read More

© 2015 Android Download Box. All rights reserved